web-design

 

 

Boris Huijbers verhuurt geluid en licht faciliteiten op maat. De apparatuur is netjes, compact en goed onderhouden, wat zorg draagt voor een goed resultaat!

 

Wij leveren ook materialen die u zelf kunt bedienen. U kunt kiezen de materialen zelf af te halen of dat deze worden gebracht en ge´nstalleerd, wat een rustig gevoel geeft aan het begin van uw feest of evenement. Wij gaan uit van uw wensen, maar zullen het niet nalaten om ook een deskundig advies uit te brengen.

 

Bij grootschalige projecten adviseren wij om uw wensen vooraf te bespreken en een licht en/of geluidsplan op te stellen. Dit zorgt voor een optimaal verloop van uw feest of evenement. Onze technici begeleiden het traject vanaf de planvorming tot aan de uitvoering.

 

Ook voor kleinschalige projecten kunnen wij u adviseren en begeleiden. Bijvoorbeeld voor een vergadering waarbij spraak zo natuurlijk mogelijk moet overkomen. Wij bieden u de mogelijkheid dit te verzorgen, zonder dat uw gasten er erg in hebben dat er techniek aanwezig is. Hierbij kunnen wij ook beeldprojectie leveren.

 

 

 

 

Voor gedetailleerde prijzen verwijzen wij u naar de verhuur-prijslijst.